Ansiktsbehandlingar

Bioline

Bioline Prima Luce – PHA-AHA ansiktsbehandling

Känner du dig grå och livlös? Då är detta behandlingen för dig.
En extra uppfräschande och rengörande ansiktsbehandling med PHA-AHA syror som har en exfolierande effekt och ökar hudens förnyelseprocess. Du får en jämn, klar hud med ökad lyster och spänst. I behandlingen ingår: rengöring, AHA-ampull, portömning, caresse massage, mask och creme.

1 tim 10 min

Prima Luce PHA + AHA – blandhy, fet hy

En behandling anpassad för alla med mycket pormaskar, orenheter och livlös hud. Huden aktiveras blir ren, ser klar ut och får en fin lyster. Rengöring, applicering av ampull och avslutande creme.

25 min

Supreme Lift Filler Q10 – naturligt lyft

Biolines mest aktiva antiage-behandling som fyller ut rynkorna och ger en omedelbar lifting effekt. Ansikte och hals får en förbättrad fasthet och kontur. Huden får en ny spänst, en fin lyster och maximalt med fukt. Lyftande behandling för slapp hy som behöver en energikick. Ger fukt, näring och energi samt skyddar och lyfter Bra efter viktnedgång, som kur eller som en uppstramning inför en fest. Rengöring, härlig massage med olika ampuller och avslutande kollagenmask och creme.

Bioline aktiva kurbehandlingar för ansikte

Bioline Puractive – ansiktsbehandling för fet hy/akne

Har du problem med finnar och pormaskar? Då är detta behandlingen för dig. Med hjälp av ”naturlig antibiotika” i form av GSE (extrakt från grapefruktkärnan) dödas bakterier som orsakar finnar. Talgproduktionen hämmas och normaliseras och du får en ren och fräsch hud med mindre orenheter. I behandlingen ingår: rengöring, peeling med salicylsyra, portömning, vårdande ampull, dränerande massage och mask ingår. För bästa resultat rekommenderas en kur om 5 behandlingar 1 gång i veckan.

40 min
Med porrengöring 1 tim 10 min

Prima Luce PHA + AHA – torr, mogen hy

En behandling anpassad för alla som snabbt vill fräsha upp sin hy. Huden aktiveras, blir ren, ser klar ut och får en fin lyster. Rengöring, applicering av ampuller och avslutande creme.

25 min

C&R Evolution ögonbehandling

En vårdande behandling för det ömtåliga ögonpartiet som aktivt minskar rynkor och linjer och ger en ökad fasthet. Rengöring, lift-eye mask, microlätt massage med stimulerande pearls, innan ögon-och läppcremen appliceras och en kort akupressurmassage utföres.

25 min

Bioline DeRouge – ansiktsbehandling för känslig hy

Har du känslig hy med röda kinder? Då är DeRouge behandlingen för dig. En lugnande behandling för alla som lätt blir röda eller har ytliga kärl. Passar ären bra för dig som sitter framför dator eller vistas i kallt, blåsigt klimat. I behandlingen ingår: rengöring, applicering av Fluid och Multi Active Creme, som verkar som en “återställande” kompress. Till sist en lugnande mask som reducerar röda fläckar, och avslutande creme.

40 min

Caviar & Retinol – mogen, torr hy

Kräver din hy en aktiv behandling med mycket näring som reducerar ålderstecken? Detta är Biolines lyxigaste antiage-behandling med A-vitamin och Caviar extrakt. Behandlingen passar för alla åldrade hudtyper, mogen till torr, men även för den mest känsliga. Reducerar ålderstecken, gör huden jämn och ger den en fin lyster. Rengöring, förberedande ampull, massage med Caviar-Retinol koncentrat och mask. Avlutas med en svalkande Silk Gel.

Ring oss för prisuppgifter!